Izvor: Blic, 30.Nov.2023, 17:14

Ginekologu i babici kojima je beba ispala nakon porođaja u Foči simbolične kazne: Pokajali se i priznali krivicu za primanje mita

Specijalista ginekologije i akušerstva Univerzitetske bolnice Foča dr Vladimir Čančar priznao je krivicu i pristao da bude osuđen na pola godine zatvora i novčanu kaznu od 20.000 KM, a medicinska sestra Gordana Sokolović pristala je na uslovnu kaznu od šest meseci zatvora zbog primanja mita od Danijela Vesića kako bi njegovu suprugu Jovanu porodili carskim rezom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Slučaj bebe rođene u bolnici u Foči: Medicinarima zatvor, novčana i uslovna kazna zbog mita

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Nov.2023

FOČA - Vladimir Čančar, specijalista ginekologije i akušerstva iz Foče, priznao je krivicu i pristao da bude osuđen na pola godine zatvora i novčanu kaznu od 20.000 KM, a medicinska sestra Gordana Sokolović pristala je na uslovnu kaznu od šest mjeseci zatvora zbog primanja mita od Danijela Vesića.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.