Izvor: Blic, 05.Jun.2023, 18:18

Gašić obišao graničnu policija na aerodromu "Nikola Tesla" koja od danas radi u novim uniformama: "Težimo modernizovanju policije"

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić obišao je pripadnike Uprave granične policije na aerodromu "Nikola Tesla“ koji od danas rade u novim uniformama i istakao da će Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviti da ulaže u opremu i tehničke kapacitete policije kako bi se postigla još veća efikasnost prilikom rešavanja svih bezbednosnih izazova.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Gašić najavio rešavanje problema spore pasoške kontrole na aerodromu „Nikola Tesla“, mediji to ignorisali kao vest

Izvor: TangoSix.rs, 06.Jun.2023, 07:01

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić juče je obišao Upravu granične policije na aerodromu „Nikola Tesla“ radi predstavljanja novih uniformi njenih službenika i ni jedan domaći medij nije uspeo da pronađe zapravo jedinu vest koja je prilikom tog obilaska emitovana.. Srećom, tu je...

Nastavak na TangoSix.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.