Izvor: Blic, 08.Mar.2021, 13:10

Gaga Antonijević i Maksa Ćatović reagovali na objave Biljane Srbljanović o filmu "Dara iz Jasenovca": Evo šta poručuju u otvorenom pismu "O (ne)moralu jedne profesorke"

Nakon objave Biljane Srbljanović o filmu "Dara iz Jasenovca" reagovali su producenti ovog filma Maksa Ćatović i Gaga Antonijević, koji je i režirao film.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Evropski, nema šta, profesorko": Antonijević i Ćatović odgovorili Biljani Srbljanović

Izvor: B92, 08.Mar.2021

U otvorenom pismu producenti filma "Dara iz Jasenovca" Maksa Ćatović i Predrag Gaga Antonijević odgovorili su na tvrdnje Biljane Srbljanović o njihovom filmu...Biljana Srbljanović objavila je nedavno na svom Fejsbuk profilu tekst u kome je analizirala sličnosti filma "Dara iz Jasenovca" Predraga...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.