Izvor: Blic, 14.Okt.2023, 00:52

GRAĐANI NIŠA UZNEMIRENI ZBOG NOVOG TIKTOK IZAZOVA! Žena danima viđa otiske na vratima, čuje udarce i glasove, a kad otvori vrata nema NIKOGA - evo o čemu se radi

Nepromišljene šale sa društvenih mreža ne zaobilaze ni niške tinejdžere, a praktikovanje "šutiranja ulaznih vrata" poslednji je u nizu TikTok izazova. Nišlijka svedoči da je danima primećivala otiske đonova na vratima, da je čak nekoliko puta i čula udarce. Poslednji put se i susrela sa desetak dečaka sa crnim kapuljačama ispred svog stana. Iz policije kažu da će pojačati kontrole. Direktorka niške osnovne škole ističe da su društvene mreže i mobilni telefoni postali "ne potreba, nego zloupotreba".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.