Izvor: Blic, 05.Jul.2022, 16:32

GRAD VELIČINE JAJETA ZASUO SELA NA ZLATARU Jako olujno nevreme pogodilo teritoriji opštine Nova Varoš, oštećeni usevi i lokalni putevi (FOTO)

Jako olujno nevreme praćeno krupnim gradom tokom popodnevnih sati pogodilo je sela na teritoriji novovaroške opštine. Veća materijalna šteta pričinjena je na poljoprivrednim usevima, ali i na lokalnoj putnoj infrastrukturi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ledenice zasule sela na Zlataru: Jako olujno nevreme pogodilo teritoriju opštine Nova Varoš FOTO

Izvor: B92, 05.Jul.2022

Jako olujno nevreme praćeno krupnim gradom tokom popodnevnih sati pogodilo je sela na teritoriji novovaroške opštine...Veća materijalna šteta pričinjena je na poljoprivrednim usevima, ali i na lokalnoj putnoj infrastrukturi..."Samo je odjednom krenulo da sipa, za par minuta sve u dvorištu je obelelo...

Nastavak na B92...

Nevreme na Zlataru: Grad uništio useve i oštetio puteve

Izvor: Danas, 05.Jul.2022

Jako olujno nevreme praćeno krupnim gradom tokom popodnevnih sati pogodilo je sela na teritoriji novovaroške opštine. Veća materijalna šteta pričinjena je na poljoprivrednim usevima, ali i na lokalnoj putnoj infrastrukturi, prenosi agencija RINA.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.