Izvor: Blic, 08.Apr.2023, 22:14

"Fesjbuk silovatelj" lažirao sopstvenu smrt u zatvoru: Evo gde su ga pronašli godinu dana kasnije

Silovatelj i ubica Tabo Bester, koji je pobegao iz južnoafričkog zatvora lažirajući sopstvenu smrt, uhapšen je u Tanzaniji. On je bio na slobodi godinu dana nakon što se mislilo da je umro zapalivši se u zatvorskoj ćeliji. Međutim, nakon što je nova obdukcija otkrila da telo zapravo nije njegovo, počela je potera za njim.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Silovatelj koji je lažirao sopstvenu smrt u zatvoru ponovo priveden pravdi

Izvor: Luftika.rs, 09.Apr.2023, 09:59

Silovatelj i ubica Tabo Bester, koji je pobegao iz južnoafričkog zatvora lažirajući sopstvenu smrt, uhapšen je u Tanzaniji.. Tabo Bester je bio na slobodi godinu dana, nakon što se mislilo da je umro zapalivši se u zatvorskoj ćeliji.. Međutim, nakon što je nova obdukcija otkrila da telo zapravo...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.