Izvor: Blic, 12.Jan.2020, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FORMIRANO INTERNO TRŽIŠTE RADA Svi poslovi u državnim službama na jednom mestu

Sva slobodna radna mesta u državnim službama od 1. januara su dostupna u elektronskoj bazi podataka koja se vodi na internet prezentaciji Službe za upravljanje kadrovima Vlade Srbije. Uredbu o internom tržištu rada, koja reguliše ovu oblast i predviđa mogućnost da državni službenici i zaposleni u lokalnoj samoupravi dobijaju premeštaj na drugo radno mesto u istom ili drugom državnom organu usvojila je Vlada.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Državni posao: Baza podataka svih slobodnih radnih mesta

Izvor: B92, 12.Jan.2020

Beograd -- Sva slobodna radna mesta u državnim službama od 1. januara su dostupna u elektronskoj bazi podataka...Baza podataka se vodi na internet prezentaciji Službe za upravljanje kadrovima Vlade Srbije...Uredbu o internom tržištu rada, koja reguliše ovu oblast i predviđa mogućnost da državni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.