Izvor: Blic, 16.Mar.2024, 13:46

"Er Srbija" ostvarila profit od 40, 5 miliona evra u 2023. godini

Zahvaljujući uvođenju preko 20 novih destinacija, velikom rastu ukupnog broja letova i prevezenih putnika, kao i efikasnom poslovanju, "Er Srbija" je u 2023. godini, prema preliminarnim rezultatima, ostvarila rekordni profit od 40,5 miliona evra. Na taj način, srpska nacionalna avio-kompanija je nastavila sa pozitivnim trendom poslovanja i praktično zabeležila dvostruko veći profit u poređenju sa prethodnom godinom, oba puta bez ijednog evra državnih subvencija. "Er Srbija" je i tokom 2023. godine nastavila da ostvaruje pozitivan operativni i neto rezultat i prema preliminarnim rezultatima zabeležila prihod od 627,9 miliona evra, premašivši pola milijarde evra prihoda po prvi put od 2013. godine, od kada kompanija posluje pod sadašnjim imenom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Air Serbia ostvarila rekordni profit u 2023. godini

Izvor: Capital.ba, 16.Mar.2024

​BEOGRAD – Kompanija Air Serbia saopštila je danas da je u 2023. godini prema preliminarnim rezultatima, ostvarila rekordni profit od 40.5 miliona evra i to zahvaljujući uvođenju preko 20 novih destinacija, velikom rastu ukupnog broja letova i prevezenih putnika, kao i efikasnom poslovanju. FOTO:...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.