Druga godina profita za Er Srbiju bez subvencija: Preliminarni razultat za 2023. – 40,5 miliona evra zarade

Izvor: TangoSix.rs, 16.Mar.2024, 12:00

Druga godina profita za Er Srbiju bez subvencija: Preliminarni razultat za 2023. – 40,5 miliona evra zarade

Srpska nacionalna avio-kompanija saopštila je danas da je, prema preliminarnim rezultatima, ostvarila rekordni profit od 40,5 miliona evra. Kako se dalje navodi, ovaj rezultat predstavlja dvostruko veći profit u poređenju sa prethodnom godinom.
Kompanija naglašava da su profiti ostvareni bez ijednog evra državnih subvencija.
Er Srbija je tako tokom 2023. godine ostvarila pozitivan operativni i neto rezultat i prema preliminarnim rezultatima zabeležila prihod od 627,9 miliona evra, premašivši pola milijarde evra prihoda po prvi put od 2013. godine, stoji u saopštenju.
– Er Srbija je prošle godine značajno porasla u odnosu na poslednju pretpandemijsku 2019. godinu. Ta godina ostaje u istoriji,...

Nastavak na TangoSix.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Air Serbia ostvarila rekordni profit u 2023. godini

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Mar.2024

​BEOGRAD - Kompanija Air Serbia saopštila je danas da je u 2023. godini prema preliminarnim rezultatima, ostvarila rekordni profit od 40.5 miliona evra i to zahvaljujući uvođenju preko 20 novih destinacija, velikom rastu ukupnog broja letova i prevezenih putnika, kao i efikasnom poslovanju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.