Izvor: Blic, 20.Okt.2023, 10:02

Er Srbija obustavlja letove između Beograda i Tel Aviva do kraja novembra! Evo šta da uradite ako već imate kupljenu kartu

Počev od danas, usled sve složenije bezbednosne situacije u Izraelu, Er Srbija je primorana da privremeno obustavi saobraćaj između Beograda i Tel Aviva, saopštila je naša aviokompanija.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Er Srbija privremeno obustavlja letove između Beograda i Tel Aviva

Izvor: 24sedam.rs, 20.Okt.2023

Svi putnici koji imaju kupljene karte za letove do kraja novembra treba da se jave Er Srbiji i imaće pravo na punu refundaciju

Nastavak na 24sedam.rs...

Er Srbija privremeno obustavila letove između Beograda i Tel Aviva

Izvor: Danas, 20.Okt.2023

Počev od danas, usled sve složenije bezbednosne situacije u Izraelu, Er Srbija je primorana da privremeno obustavi saobraćaj između Beograda i Tel Aviva, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Danas...

Er Srbija obustavlja letove između Beograda i Tel Aviva do kraja novembra

Izvor: Kamatica.com, 20.Okt.2023

Er Srbija saopštila je da je usled sve složenije bezbednosne situacije u Izraelu, od danas primorana da privremeno obustavi saobraćaj između Beograda i Tel Aviva..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.