Izvor: Blic, 09.Okt.2023, 11:48

Ekskluzivno! Prvi čovek "Beam Global-a" za "Blic Biznis" o izlasku na evropsko tržište i zašto su za razvoj punjača za e-vozila odabrali baš Srbiju

- Nismo mi tražili konkretno Srbiju kao zemlju. U potrazi za partnerom pretražili smo mnoge druge ali ovde nas je dovela kompanija Amiga DOO. Učim sada o vašoj zemlji i zaista mi se sviđa. Mnogo je benefita kada je reč o poslovanju u Srbiji, ali naravno ključna je bila savršena tačka koja je mogla biti bilo gde na svetu, ali smo je pronašli ovde - kaže u ekskluzivnom intervju za "Blic Biznis" Dezmond Vitli (Desmond Wheatley), CEO kompanije Beam Global koja je potpisala akviziciju sa domaćom kompanijom Amiga iz Kraljeva.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.