Izvor: Blic, 24.Apr.2024, 00:09

EVO ZAŠTO INSPEKTORI NISU MOGLI DA KONTROLIŠU "BEOMEDIKUS" Na vratima ordinacije u kojoj se rutinska intervencija stopala pretvorila u pakao obaveštenje

Slučaj Anđele Ikodinović, koja je posle loše urađene rutinske intervencije u privatnoj ordinaciji "Beomedikus" preživela pravu noćnu moru, uzburkala je javnost. Načelnik Odeljenja zdravstvene inspekcije Ministarstva zdravlja dr Vladan Jakovljević kaže za RTS da je pokušan inspekcijski nadzor, ali da su naišli na zaključana vrata i obaveštenje da je ordinacija privremeno prestala s radom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rutinska intervencija se pretvorila u pakao: Kako je inspekcija kontrolisala "Beomedik"?

Izvor: Radio 021, 24.Apr.2024

Slučaj Anđele Ikodinović, koja je posle loše urađene rutinske intervencije u privatnoj ordinaciji "Beomedikus" preživela pravu noćnu moru, uzburkala je javnost.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.