Izvor: Blic, 16.Sep.2021, 20:56

EVO DOKAZA DA MILAN BOŠKOVIĆ LAŽE! Pričao da ga je supruga lažno prijavila, a onda policiji sve priznao: Detonirao se jer mu je dirala SVEŽE PRESAĐENU KOSU!

Sportskog komentatora Milana Boškovića prijavila je supruga Jelena Bošković (38) da ju je pretukao u stanu na Novom Beogradu. Kako "Blic" saznaje, policija ga je pronašla u jednom kafiću, a potom je dao izjavu u policijskoj stanici.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"SIN JE GLEDAO SAV UŽAS I DRAMU U STANU" Prva izjava supruge Milana Boškovića o nasilju: NIKAD NEĆU POVUĆI TUŽBU!

Izvor: Blic, 17.Sep.2021, 11:13

Jelena Bošković (38) prijavila je supruga, suportskog komentatora Milana Boškovića da ju je pretukao u stanu na Novom Beogradu. Jelena je sada za "Blic" dala svoju prvu izjavu, samo 24 časa nakon što je muža prijavila za nasilje u porodici.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.