Izvor: Blic, 16.Sep.2021, 15:28

POLICIJA PRIVELA ČUVENOG SPORTSKOG NOVINARA Milana Boškovića prijavila supruga da ju je pretukao u stanu

Kako "Blic" saznaje poznatog sportskog komentatora Milana Boškovića prijavila je supruga Bošković Jelena (38) da je u stanu pretučena od strane svog supruga.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ŠOKIRAN SAM, NE ZNAM ZAŠTO SE TIME BAVITE" Prva izjava sportskog komentatora kog je žena prijavila da ju je pretukao

Izvor: Blic, 16.Sep.2021

Poznatog sportskog komentatora Milana Boškovića prijavila je supruga Bošković Jelena (38) da je u stanu pretučena od strane svog supruga.

Nastavak na Blic...

"GAĐAO ME CIPELOM, LUPAO ŠAMARE I GURNUO U KADU" Supruga Milana Boškovića ispričala policiji da ju je sinčić branio: "SKLONI SE OD MAME!"

Izvor: Blic, 16.Sep.2021

Poznatog sportskog komentatora Milana Boškovića prijavila je supruga Jelena Bošković (38) da ju je pretukao u stanu na Novom Beogradu. Kako "Blic" saznaje Jelena je nakon ovog nemilog događaja odvela dete u školu i nakon toga se obratila nadležnim organima i prijavila Boškovića.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.