Izvor: Blic, 19.Sep.2021, 07:36

EKSKLUZIVNO Roditelji Milene Radulović, koja je prva ustala protiv silovatelja Mike Aleksića, za "Blic": "Ona je godinama SVE SAMA NOSILA NA DUŠI"

U svom prvom javnom istupu, roditelji mlade glumice Milene Radulović, majka Aleksandra i otac Stevan, odlučili su da govore zajedno. Ispričali su za "Blic" kako je Milenina hrabra ispovest raskrinkala Miku Aleksića; kako su saznali za pakao silovanja kroz koji je prošla; ali i o najgoroj mori svakog roditelja - kako su u to vreme primećivali sve, a zapravo nisu shvatali ništa.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Roditelji Milene Rdulović o slučaju Mike Aleksića: "Nosila je krivicu i sramotu da bi nas zaštitila"

Izvor: B92, 19.Sep.2021

U svom prvom javnom istupu, roditelji mlade glumice Milene Radulović, majka Aleksandra i otac Stevan, odlučili su da govore zajedno...Ispričali su za medije kako je Milenina hrabra ispovest raskrinkala Miku Aleksića; kako su saznali za pakao silovanja kroz koji je prošla; ali i o najgoroj mori svakog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.