Izvor: Blic, 15.Sep.2019, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO Narko-diler iz Srbije koji je švercovao kokain vredan 18 miliona evra bio HRVATSKI ŠPIJUN

Dražen Letić (46), koji je uhapšen u julu ove godine zbog sumnje da je prenosio novac za međunarodnu kriminalnu grupu na čijem je čelu Majkl Doković, osumnjičen za šverc čak 600 kilograma kokaina vrednog 18 miliona evra, osim za ovo delo tereti se i da je špijunirao za hrvatsku obaveštajnu službu, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠOK OTKRIĆE! Narko-diler iz Srbije koji je švercovao 600 kilograma kokaina bio HRVATSKI ŠPIJUN?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2019

Sumnja se da je Dražen Letić (46) prethodnih šest godina radio za hrvatsku obaveštajnu službu...Dražen Letić (46), koji je uhapšen u julu ove godine zbog sumnje da je prenosio novac za međunarodnu kriminalnu grupu na čijem je čelu Majkl Doković, osumnjičen za šverc čak 600 kilograma kokaina...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.