Izvor: Blic, 22.Apr.2021, 06:58

EKSKLUZIVNO: MAPA VAKCINACIJE PO OPŠTINAMA Beograd prednjači, Užice je prijatno iznenađenje, a u jednom gradu vakcinisan je tek svaki 15. stanovnik!

Beograd je prvi grad u Srbiji koji ima više od 40 odsto vakcinisanih punoletnih stanovnika, a iza njega sledi Užice sa 39,14 procenata imunizovanih građana, zatim Sremska Mitrovica, Priboj, Novi Sad i Niš gde je cepljeno više od trećine populacije straije od 18 godina. S druge strane, u Tutinu, Novom Pazaru, Lajkovcu, Žagubici i Mionici još nema ni 15 procenata vakcinisanih, pokazuje statistika Kancelarije za IT i E-upravu koju ekskluzivno predstavlja “Blic”. Ubedljivo najslabije stoji opština Tutin sa samo 6,5 odsto vakcinisanog odraslog stanovništva, što znači da je zaštitu primio tek svaki 15. građanin.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAJNOVIJI PODACI! Još 2.719 pozitivnih, preminulo 35 osoba: Pogledajte mapu vakcinacije po opštinama u Srbiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2021

Najnovijui presek stanja koronavirusa u Srbiji..Korona virus je u poslednja 24 sata potvrđen kod 2.719 osoba, a istovremeno je od posledica ove bolesti preminulo 35 pacijenata...Testirano je 14.544  osoba...Na respiratoru je 219 acijenata...Beograd je prvi grad u Srbiji koji ima više od 40 odsto vakcinisanih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.