Izvor: Blic, 09.Mar.2021, 11:28

"EKOLOŠKA BOMBA" NA RUBU KOVINA Deponija gori danima, meštani: "Nema otvaranja prozora, nema širenja veša, ovde ne može da se živi"

Nekoliko dana unazad građane Kovina guše dim i smrad koji potiču sa gradske deponije. Pre nekoliko dana izbio je požar na deponiji, koji vatrogasci pokušavaju da ugase. Međutim, to dugoročno neće rešiti problem sa odlaganjem otpada. Takvog rešenja za sada nema.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Danima gori deponija u Kovinu, meštani se guše u dimu i smradu

Izvor: Radio 021, 09.Mar.2021

Nekoliko dana unazad građane Kovina guše dim i smrad koji potiču sa gradske deponije...Pre nekoliko dana izbio je požar na deponiji, koji vatrogasci pokušavaju da ugase. Međutim, to dugoročno neće rešiti problem sa odlaganjem otpada...Slojevi đubreta na kovinskoj deponiji viši su od 12 metara....

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.