Izvor: Blic, 23.Feb.2024, 17:20

"Drugarica joj je tiho govorila da ne izlazi iz WC, ali je Sofija NIJE ČULA" Svedočenje majke ubijene devojčice u "Ribnikaru" slama srca: "Kako sinu da kažem da mu je sestru ubio školski drug?"

Milanka Negić, majka ubijene devojčice Sofije Negić koja je ubijena u pucnjavi u OŠ "Vladislav Ribnikar", svedočila je danas u Višem sudu u Beogradu u parničnom postupku koji se vodi protiv roditelja dečaka ubice po prijavi 27 članova porodica žrtava.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BLIC OTKRIVA Šta se dešavalo juče u „Ribnikaru“ kad je u rancu osmaka nađen nož: Njegov otac tvrdi da mu je podmetnut i to dovodi u vezu sa svojom ulogom u istrazi majskog masakra u školi

Izvor: Blic, 24.Feb.2024, 10:52

U istom danu u kojem su roditelji ubijene Sofije Negić svedočili u parničnom postupku koji se vodi protiv roditelja dečaka ubice, a po prijavi 27 članova porodica ubijenih 3. maja, odjeknula je vest da je u toj istoj Osnovnoj školi ”Ribnikar” u rancu jednog osmaka nađen nož. Incident je,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.