Izvor: Blic, 24.Feb.2024, 10:52

BLIC OTKRIVA Šta se dešavalo juče u „Ribnikaru“ kad je u rancu osmaka nađen nož: Njegov otac tvrdi da mu je podmetnut i to dovodi u vezu sa svojom ulogom u istrazi majskog masakra u školi

U istom danu u kojem su roditelji ubijene Sofije Negić svedočili u parničnom postupku koji se vodi protiv roditelja dečaka ubice, a po prijavi 27 članova porodica ubijenih 3. maja, odjeknula je vest da je u toj istoj Osnovnoj školi ”Ribnikar” u rancu jednog osmaka nađen nož. Incident je, na sreću, prošao bez posledica, ali su ostala pitanja. Šta se tačno dogodilo? Šta su rekli roditelji tog dečaka? I, što je najvažnije, šta će dalje biti preduzeto?

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.