Izvor: Blic, 05.Apr.2020, 21:16

Dr Stevanović o korona virusu: Svakog dana saznajemo nešto novo

- Svaki dan saznajemo nešto novo i to još nije dovoljno da znamo kako da virus stavimo pod kontrolu. Tu su nam još kolege iz Kine, iz Rusije. Glavni put prenosa je kapljični, dakle kapljice koje imaju domet do metar i po dva, i prljave ruke gde se najduže zadržavaju kapljice - rekao je gostujući u emisiji "Prva tema" na televiziji "Prva" doc. dr Goran Stevanović, direktor Klinike za infektivne i tropske bolesti KCS.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dr Stevanović: "Ne znamo dovoljno o virusu da bi ga stavili pod kontrolu"

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2020

Dr Stevanović smatra da Srbija ima dovoljno resursa i za "najgori mogući scenario"...- Svaki dan saznajemo nešto novo i to još nije dovoljno da znamo kako da virus stavimo pod kontrolu. Tu su nam još kolege iz Kine, iz Rusije. Glavni put prenosa je kapljični, dakle kapljice koje imaju domet do...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.