Izvor: Blic, 02.Nov.2020, 14:30

Dr Kon pojasnio svoju izjavu i stvar je JOŠ DRAMATIČNIJA: "Samo u Beogradu možemo da imamo 2.000 zaraženih za dan, za SRBIJU JE TO ZNATNO VIŠE"

Izjava dr Predraga Kona da uskoro možemo da imamo 2.000 zaraženih za 24 časa postala je još dramatičnija posle današnjeg pojašnjenja!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

STVARI SU JOŠ DRAMATIČNIJE! Dr Kon: U Beogradu 10.000 zaraznih na ulicama, imaćemo samo u prestonici 2.000 zaraženih dnevno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2020

Samo u Beogradu možemo da imamo 2.000 zaraženih za dan, a u celoj Srbiji znatno više...Izjava dr Predraga Kona da za uskoro možemo da imamo 2.000 zaraženih za 24 časa postala je još dramatičnija posle današnjeg pojašnjenja...- Ako smo u subotu za petak imali 980 novozaraženih u Beogradu, ja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.