Izvor: Blic, 05.Feb.2022, 11:41

Doktorka iz Sokobanje propisala mužu IVERMEKTIN za lečenje od korone! Oglasila se direktorka bolnice: U šoku sam, ona je odličan lekar, ALI BIĆE STROGO KAŽNJENA!

Očna lekarka V. Đ, zaposlena u Specijalnoj bolnici za plućne bolesti "Ozren" u Sokobanji, propisala je svom suprugu lek ivermektin kao terapiju za korona virus, piše Nova S.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"BIĆE STROGO KAŽNJENA!" Doktorka iz Sokobanje propisala mužu IVERMEKTIN za lečenje od korone

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2022

Očna lekarka V. Đ, zaposlena u Specijalnoj bolnici za plućne bolesti "Ozren" u Sokobanji, propisala je svom suprugu lek ivermektin kao terapiju za korona virus...Recept je, bez odobrenja nadležnih, sama sastavila i odnela u jednu apoteku u Nišu, gde su joj "nabavili" medikament, koji je u Srbiji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.