Izvor: Blic, 05.Feb.2022, 11:22

Doktorka iz Sokobanje propisala mužu IVERMEKTIN za lečenje od korone! Direktorka bolnice u neverici: U šoku sam, ona je odličan lekar, ALI BIĆE STROGO KAŽNJENA!

Očna lekarka Valentina Đ, zaposlena u Specijalnoj bolnici za plućne bolesti "Ozren" u Sokobanji, propisala je svom suprugu lek ivermektin kao terapiju za korona virus, piše Nova S.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Doktorka iz Sokobanje propisala mužu IVERMEKTIN za lečenje od korone! Oglasila se direktorka bolnice: U šoku sam, ona je odličan lekar, ALI BIĆE STROGO KAŽNJENA!

Izvor: Blic, 05.Feb.2022

Očna lekarka V. Đ, zaposlena u Specijalnoj bolnici za plućne bolesti "Ozren" u Sokobanji, propisala je svom suprugu lek ivermektin kao terapiju za korona virus, piše Nova S.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.