Izvor: Blic, 30.Maj.2023, 15:11

Dodeljena Sterijina nagrada za pozorišnu kritiku "Miodrag Kujundžić"

Žiri Sterijine nagrade za pozorišnu kritiku „Miodrag Kujundžić” u sastavu Željko Jovanović, Željko Hubač i Miroslav Stajić (predsednik) na završnoj sednici, održanoj 26. maja u Novom Sadu, doneo je jednoglasnu odluku da ove godine Sterijinu nagradu za pozorišnu kritiku „Miodrag Kujundžić” ravnopravno dobiju:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sterijina nagrada za teatrologiju "Jovan Hristić" Petru Grujičiću za knjigu "Teatar protuslovja"

Izvor: Blic, 30.Maj.2023

Na sastanku održanom 29. maja 2023. Žiri u sastavu Branislava Ilić, dramaturškinja i dramska spisateljica, Igor Perišić, književni teoretičar i kritičar, i Aleksandar Milosavljević, pozorišni kritičar i teatrolog (predsednik), odlučio je da Sterijinu nagradu za teatrologiju „Jovan Hristić“...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.