Izvor: Blic, 23.Apr.2024, 06:22

Dečak je vrištao "PUSTI MI MAMU!" dok mu je otac DAVIO MAJKU PLASTIČNIM VEZICAMA: Jezivi detalji sa suđenja Daliboru iz Niša za pokušaj ubistva supruge

Dalibor Stevanović (37) iz Niša, koji je optužen da je 12. novembra 2022. godine pokušao da zadavi suprugu Sandru Tanić (32) u ulazu zgrade u Ulici Svrljiških partizanskih odreda stežući joj vrat plastičnim vezicama, psihički je potpuno zdrava osoba. Ovo je nalaz veštaka Specijalne zatvorske bolnice u Beogradu koji su utvrdili da je Stevanović krivično delo za koje se tereti mogao da počini u stanju povišene emocionalne napetosti, konzumiranja anksiolitika i specifične strukture ličnosti.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.