Izvor: Blic, 27.Jul.2021, 09:22

Danas prva presuda po novom zakonu o bezbednosti u Hong Kongu: Pred sudom konobar koji je naleteo na policajce motorom noseći zastavu (VIDEO)

Danas se očekuje da trojica sudija u Hong Kongu donesu presudu protiv prve osobe optužene po zakonu o nacionalnoj bezbednosti, a smatra se da će ovaj slučaj uticati da novouvedeni zakon preoblikuje običajno pravo i tradiciju grada.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Preti mu doživotna robija: Konobar koji je motorom naleteo na policiju noseći zastavu PROGLAŠEN KRIVIM na prvom suđenju po novom zakonu u Hong Kongu (VIDEO)

Izvor: Blic, 27.Jul.2021

Demonstrant iz Hong Konga Tong Jing Kit (24) proglašen je krivim za terorizam i podsticanje secesije danas na provom suđenju u gradu po novom, strogom bezbednosnom zakonu koji je Kina nametnula pre godinu dana.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.