Izvor: Blic, 26.Okt.2021, 23:51

"Da mi je bar jedan sin ostao živ" Neutešni otac Čedomir Perić iz Čonoplje u nesreći kod Okučana IZGUBIO CELU PORODICU

Čonoplja kod Sombora zavijena je u crno. Četiri dana posle stravične nesreće u kojoj su u Okučanima u Hrvatskoj nastradali Duško (35), njegov brat Damir (38) i njihova majka Radmila Perić (54), rodbina i prijatelji ispratiće ih sutra na večni počinak.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"NEMA VIŠE MOJIH ANĐELA..." Čonoplja zavijena u crno što su u stravičnoj nesreći POGINULI MAJKA I DVA SIN, meštani: "Ne pamtimo ovoliku sahranu, bili su divni momci, svima za primer"

Izvor: Blic, 27.Okt.2021, 16:39

Sinovi i majka, Duško (35), Damir (38) i Radmila Perić (54) koji su stradali u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Okučana u Hrvatskoj sahranjeni su danas u rodnoj Čonoplji u prisustvu skoro cele varošice.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.