Izvor: Blic, 10.Jul.2023, 21:26

"DVA PUTA JE PRESTAO DA DIŠE NA MOJIM RUKAMA" Bivša devojka Kojinog brata progovorila o tragediji: "Poslednja želja mu je bila da kupi konja"

Smrt Vladimira Koja, brata poznatog glumca Nikole Koja, koji je nastradao na hipodromu u 59. godini kada ga je udario konj, potresla je javnost. Njegova nekadašnja emotivna partnerka Sanja Dabović prisutvovala je tragičnom događaju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"DVA PUTA JE PRESTAO DA DIŠE NA MOJIM RUKAMA!" Bivša devojka Kojinog brata iznela stravične detalje

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023

"Nas dvoje smo ga održavali u životu dok nije stigla hitna pomoć."..Smrt Vladimira Koja, brata glumca Nikole Koja, koji je nastradao na hipodromu u 59. godini kada ga je udario konj potresla je sve...Njegova bivša emotivna partnerka Sanja Dabović prisutvovala je navodno nemilom događaju. Iako je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.