Izvor: Blic, 27.Jan.2020, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRŽAVA OBEZBEDILA PODRŠKU LOKALNIM PROJEKTIMA Evo šta će sve biti finansirano iz budžetskog fonda

Budžetski fond Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, u cilju podrške opštinama u naporima da obezbede bolje uslove života građanima u svojim sredinama, obezbedio je 520 miliona dinara. Konkurs će biti raspisan do kraja nedelje, a sredstva su do sada ulagana u infrastrukturne projekte, razvoj e-uprave, organizaciju kulturnih sportskih, turističkih i drugih manifestacija, kao i preventivno delovanje na smanjenju rizika od klimatskih promena, elementarnih i drugih nepogoda.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za opštine iz kase 520 miliona: Konkurs Ministarstva za pomoć lokalnim projektima

Izvor: B92, 27.Jan.2020

Beograd -- Budžetski fond Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, u cilju podrške opštinama, obezbedio je 520 miliona dinara...Konkurs će biti raspisan do kraja nedelje, a sredstva su do sada ulagana u infrastrukturne projekte, razvoj e-uprave, organizaciju kulturnih sportskih, turističkih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.