Izvor: Blic, 07.Avg.2020, 18:05

DRAMA U INDIJI Avion sa 200 putnika skliznuo sa piste i PREPOLOVIO SE, ima mrtvih

Najmanje tri osobe su poginule kada je avion kompanije Er Indija sa 191 putnikom prinudno sleteo na aerodromu Kalikut u indijskom gradu Kerala, javlja CNN.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najmanje 15 poginulih prilikom prinudnog sletanja aviona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Avg.2020

Najmanje 15 osoba je poginulo, a više desetina povređeno kada je avion kompanije Er Indija sa 191 putnikom prinudno sleteo na aerodromu Kalikut u indijskom gradu Kerala...Kako su preneli lokalni mediji, avion koji je dolazio iz Dubaija skliznuo je sa piste i prepolovio se, a do nesreće je došlo u...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

NESREĆA U INDIJI Avion sa više od 190 putnika skliznuo sa piste i PREPOLOVIO SE, najmanje 17 mrtvih (VIDEO)

Izvor: Blic, 07.Avg.2020

Najmanje 17 osoba je poginulo, a više desetina povređeno kada je avion kompanije Er Indija sa 191 putnikom prinudno sleteo na aerodromu Kalikut u indijskom gradu Kerala.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.