Izvor: Blic, 18.Jan.2024, 07:46

DOŠLI NA POSAO, UDISALI OTROVNA ISPARENJA, A ONDA JE POČELA DRAMA! Sve više radnika sa teškim simptomima trovanja u fabrici u Aleksincu: Petoro prebačeno u Niš (VIDEO)

U Univerzitetski klinički centar u Nišu, prema nezvaničnim informacijama, sinoć je prevezeno ukupno petoro radnika aleksinačke fabrike "Magna" koji su se otrovali isparenjima od lepka kojim su lepljene podne obloge u jednom od proizvodnih pogona, saznaje "Blic".
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JUTRO NAKON TROVANJA U FABRICI U ALEKSINCU Vatrogasci dežuraju ispred pogona, policijskom trakom ograđen ulaz (FOTO)

Izvor: Blic, 18.Jan.2024

Masovno trovanje radnika fabrike "Magna" u Aleksincu dogodilo se juče kada su se najverovatnije otrovali isparenjima lepka od podnih obloga. Jutros, ispred fabrike su policijski službenici i vatrogasci spasioci.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.