Izvor: Blic, 21.Mar.2024, 14:35

"DOK VI OVO GLEDATE, JA SAM MRTVA" Žena odlučila da umre eutanazijom, sada su objavljene njene poslednje reči: "OGORČENA SAM"

Žena koja je godinama bolovala od raka dojke i debelog creva ostavila je poruku političarima nakon svoje smrti u Dignitasu, klinici u Švajcarskoj gde je eutanazija legalna, moleći za promenu trenutnog "okrutnog zakona" u Velikoj Britaniji koji kriminalizuje asistirano samoubistvo.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Žena iz Londona eutanazirana u Švajcarskoj, pre smrti poslala poruku vlastodršcima

Izvor: Luftika.rs, 22.Mar.2024, 10:37

Paola Mara, 53-godišnjakinja iz Londona, eutanazirana je juče u Švajcarskoj. Bolovala je od raka debelog creva koji je bio u terminalnoj fazi. Nakon njene smrti, objavljen je video u kojem Mara poziva javnost i političare da pomognu u promeni zakona o asistiranom umiranju.. – Dok vi ovo gledate,...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.