Izvor: Blic, 29.Feb.2024, 21:43

DOGURAO DO 206 KILA Mile je jeo po 30 ćevapa i 3 pljeskavice dnevno, a onda je presekao i SKINUO 100 KG! Pogledajte neverovatnu transformaciju (FOTO)

U poslednjih 30 godina broj ljudi sa prekomernom težinom značajno je porastao. U Srbiji je svaka peta osoba gojazna, a svaka treća je na pragu da to postane. Najviše zabrinjava činjenica da je među gojaznima sve veći broj mladih, ali i onih koji se godinama pa i decenijama bore sa ovom bolešću. Među njima je bio i Mile Grozdanić, predsednik Udruženja za borbu protiv gojaznosti – sa njim je ekipa "Blic" TV razgovarala o o rizicima koje bolest nosi i o borbi koju je vodio i u kojoj je pobedio.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.