Izvor: Blic, 16.Okt.2020, 19:17

"DETE PRIMLJENO BEZ POTVRDE LEKARA" Utvrđen niz nepravilnosti u radu vrtića u kojem je devojčica (1) UMRLA U SNU

Prosvetna inspekcija koja je danas u vanrednom nadzoru kontrolisala privatni vrtić "Ivin vozić" u kome je juče umrla jednogodišnja devojčica utvrdila je niz nepravilnosti u radu ovog vrtića, izjavio je gradski sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JASNO KAO DAN! Slavko Gak: Dezinfekciona sredstva i oprema za higijenu ne smeju da nedostaju vrtićima

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2020

Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu obezbedio je dodatnih 15 miliona dinara za kupovinu zaštitne opreme namenjene zaposlenima u beogradskim vrtićima - izjavio je gradski sekretar Slavko Gak...Gak je istakao da maske, dezinfekciona sredstva i oprema za higijenu ne smeju da nedostaju vrtićima. "Obezbedili...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Preporučeno privremeno zatvaranje vrtića u kome je preminula devojčica

Izvor: Danas, 17.Okt.2020, 00:01

Prosvetna inspekcija je, posle vanrednog nadzora i kontrole rada privatnog vrtića "Ivin vozić", u kome je juče preminula jednogodišnja devojčica, utvrdila niz nepravilnosti, a Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu preporučiće resornom ministartsvu da vrtić privremeno bude zatvoren.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.