Izvor: Blic, 23.Apr.2024, 15:03

DELIO SAVETE ZA UBISTVO NEMUSLIMANA Beograđanin (23) osuđen zbog podsticanje na terorizam, evo koliko će morati da robija

Viši sud u Beogradu – Posebno odeljenje za organizovani kriminal je dana 23.04.2024. godine doneo i javno objavio presudu kojom je okrivljenog Igora Despotovića oglasio je krivim zbog izvršenja krivičnog dela javno podsticanje na izvršenje terorističkih dela iz člana 391a KZ.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tri godine zatvora za mladića koji je objavljivao savete za ubistvo nemuslimanskog stanovništva u Srbiji

Izvor: Danas, 23.Apr.2024

Posebno odeljenje za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu danas je donelo i javno objavilo presudu kojom je okrivljeni Igor Despotović proglašen krivim zbog krivičnog dela javno podsticanje na izvršenje terorističkih dela.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.