Izvor: Blic, 26.Jul.2023, 06:22

DEČAK UBICA ZA PET DANA PUNI 14 GODINA Mnogi se "raduju" njegovom rođendanu jer postaje krivično odgovoran: Evo šta to zaista znači u slučaju masakra u "Ribnikaru"

Dečak ubica (13), koji je 3. maja ubio devet svojih vršnjaka i čuvara škole u OŠ "Vladislav Ribnikar", za pet dana puni 14 godina i postaje krivično odgovoran, ali samo za dela koja bi, ne daj bože, počinio posle tog datuma. Iako se mnogi u komentarima na internetu "raduju" 14. rođendanu ubice zbog toga što postaje krivično odgovoran, to ništa neće promeniti u slučaju masakra u "Ribnikaru" - on i dalje neće moći krivično da odgovara za stravičan masakr koji je počinio, jer zakon ne može retroaktivno da se primenjuje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MNOGI SE "RADUJU" JER POSTAJE KRIVIČNO ODGOVORAN! Dečak-ubica za pet dana puni 14 GODINA - evo šta to zaista znači u slučaju jezivog MASAKRA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2023

Dana 31. jula mu je rođendan..Dečak ubica (13), koji je 3. maja ubio devet svojih vršnjaka i čuvara škole u OŠ "Vladislav Ribnikar", za pet dana puni 14 godina i postaje krivično odgovoran, ali samo za dela koja bi, ne daj bože, počinio posle tog datuma. Iako se mnogi u komentarima na internetu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.