Izvor: Blic, 19.Mar.2024, 08:13

"DEČAK JE SKINUO LANAC, HTEO DA UHVATI KORPU ISPRED SEBE" Oglasio se vlasnik ringišpila iz Lazarevca: Morao sam da zakočim!

Snimak sa društvenih mreža iz Lazarevca koji je uzburkao javnost prikazuje ringišpil pun dece u zamahu, naglo kočenje i vrisak. Vlasnik kaže da je naglo ukočio ringišpil zbog neodgovornog ponašanja jednog mladića. U udruženju vlasnika zabavnih radnji kažu da su stroga pravila da se dobije atest za rad, priključak za struju, a i opštine teško daju lokacije. Ipak, tvrde da su omiljena mesta za zabavu dece bezbedna i da su opremljena savremenom opremom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DEČJI VRISAK I NAGLO KOČENJE Tragedija u Lazarevcu izbegnuta za dlaku, vlasnik luna-parka otkriva šta se desilo s ringišpilom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024

Snimak sa društvenih mreža iz Lazarevca koji je uzburkao javnost prikazuje ringišpil pun dece u zamahu, naglo kočenje i vrisak...Vlasnik kaže da je naglo ukočio ringišpil zbog neodgovornog ponašanja jednog mladića. U udruženju vlasnika zabavnih radnji kažu da su stroga pravila da se dobije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.