Izvor: Blic, 16.Maj.2022, 20:57

DECA PROLEĆU TIK IZNAD KOLA U POKRETU Šok snimak ringišpila iz Ovče zbog kojeg se ljudi zgražavaju: Bože sačuvaj, ovo samo kod nas ima!(VIDEO)

Nepromišljena odluka često može da nas "košta" mnogo, pogotovo ukoliko ugrožavamo nečiji život. Naime, na društvenim mrežama pojavio se snimak upravo jednog nepromišljenog poteza koji u potpunosti ugrožava druge i to decu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mogao je da bira - da li da DECA UDARAJU U ZID ILI AUTOMOBILE! Ringišpil u Ovči koji vrti decu po ulici šokirao građane: "Zar umesto medvedića treba da hvataju retrovizore?!" (VIDEO)

Izvor: Blic, 17.Maj.2022, 13:19

Na društvenim mrežama juče se pojavio šokantan snimak iz Ovče na kome se vidi kako deca koja se voze na ringišpilu preleću preko i pored automobila, koji se trude da ih izbegnu. Snimak je za jako kratko vreme privukao veliku pažnju, pa je ekipa "Beograd na Blic" otišla u Ovču kako bi proverili...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.