Izvor: Blic, 17.Jun.2023, 11:25

DANIMA DRŽAO DEVOJKU ZAKLJUČANU, TUKAO JE MOTKOM I PRETIO DA ĆE JE VEZATI ZA DRVO Zakazane završne reči na suđenju nasilniku iz Smedereva, preti mu 7 godina i 10 meseci robije

Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu je juče, nakon završenog dokaznog postupka dalo završnu reč na suđenju protiv K.R. (26), koji je svoju partnerku držao zatočenu u kući, zlostavljao je, pretio da će je ubiti očevim nožem, kao i da će je vezati za drvo!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tužilaštvo traži 7 godina i 10 meseci za optuženog nasilnika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2023

Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu predložilo je u završnim rečima sudu da K.R. (26) osudi na kaznu zatvora od sedam godina i 10 meseci, zbog sumnje da je svoju devojku zlostavljao i mučio.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.