Izvor: Blic, 20.Okt.2021, 06:23

DANAS ZASEDA KRIZNI ŠTAB Saznajemo: Ako se uvedu KOVID PROPUSNICE, mogle bi da važe samo u jednom delu dana

Krizni štab zaseda danas, tema je trenutna epidemiološka situacija, a kako je najavljeno na dnevnom redu su i kovid propusnice. Do sada su najavljivane nekoliko puta, ali kako je rečeno od toga se ni u jednom momentu nije odustalo, već se tražio adekvatan model. Po svemu sudeći, rešenje je tu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DANAS ZASEDA KRIZNI ŠTAB! Srbiju čeka nova mera, na pragu smo od uvođenja KOVID PROPUSNICA

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2021

Ako se uvedu kovid propusnice, mogle bi da važe samo u jednom delu dana?..Krizni štab zaseda danas, tema je trenutna epidemiološka situacija, a kako je najavljeno na dnevnom redu su i kovid propusnice. Do sada su najavljivane nekoliko puta, ali kako je rečeno od toga se ni u jednom momentu nije odustalo,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.