Izvor: Blic, 06.Jul.2020, 09:23

DAN POSLE IZBORA U HDZ-u euforija, u SDP-u potop: Plenković zadovoljan, Bernardić "spreman da ode"

Andrej Plenković i HDZ pobednici su parlamentarnih izbora u Hrvatskoj, podaci su Državne izborne komisije. Do 2.00 časa iza ponoći prebrojano je više od 98 odsto glasova i HDZ je osvojio 66 mandata, dok je SDP-ova Restart koalicija, u čiji prilog su išle predizborne ankete, doživela debakl i osvojila samo 41.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DIP: HDZ je relativni pobednik, izbore obeležila ISTORIJSKI MALA IZLAZNOST, SDSS-u sva tri mandata srpske manjine

Izvor: Blic, 06.Jul.2020

Prema nezvaničnim rezultatima hrvatske Državne izborne komisije i na osnovu 99 odsto prebrojanih glasova, HDZ je relativni pobednik parlamentarnih izbora sa 8 osvojenih izbornih jedinica i glasova dijaspore, dok je Restart koalicija predvođena SDP-om osvojila dve izborne jedinice, a zabeležena je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.