Izvor: Blic, 27.Jun.2023, 19:19

"DA LI JE OVO MOGUĆE?" Stravična scena u centru Beograda, muškarac legao na šine ispred tramvaja i vikao: Pregazi me! (VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavio se uznemirujući snimak na kojem se vidi jedan muškarac koji je legao na tramvajske šine, i to ispred tramvaja, i navodno poručio vozaču da ga pregazi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠOK SCENE U BEOGRADU! Bacio se na tramvajske šine: Tražio vozaču da ga pregazi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023

Uznemirujući snimak na društvenim mrežama izaziva zabrinutost...Na društvenim mrežama se pojavio uznemirujući snimak koji je izazvao zabrinutost i šok kod ljudi...Na videu se vidi jedan muškarac koji je ležao na tramvajskim šinama i navodno poručio vozaču da ga pregazi. Vozač je uspeo da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Snimak nasilja u beogradskom kafiću, muškarac steže devojku i vuče je za ruku (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 28.Jun.2023, 15:48

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se vidi kako mladić S. V. fizički nasrće i vuče devojku I. B. u jednom lokalu u Beogradu. Nesrećna devojka, žrtva koja je i objavila snimak, tvrdi da je nasilnika prijavljivala nadležnim institucijama, ali da ga to ne sprečava da je i dalje uhodi...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.