Snimak nasilja u beogradskom kafiću, muškarac steže devojku i vuče je za ruku (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 28.Jun.2023, 15:48

Snimak nasilja u beogradskom kafiću, muškarac steže devojku i vuče je za ruku (VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se vidi kako mladić S. V. fizički nasrće i vuče devojku I. B. u jednom lokalu u Beogradu. Nesrećna devojka, žrtva koja je i objavila snimak, tvrdi da je nasilnika prijavljivala nadležnim institucijama, ali da ga to ne sprečava da je i dalje uhodi i maltretira.
Prema tvrdnjama žrtve sa snimka, nasilnik je prvo došao raspoložen u lokal i tepao joj, a potom je postao nasilan.
„Ja sam samo radila svoj posao, niko od gostiju nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << reagovao na njegovo dranje i vređanje. Nakon toga sam ušla u šank jer sam mislila da sam sigurna unutra, zbog čega se on razbesneo, ušao, udario me i povukao za ruku“, navela je devojka, prenosi Nova.
@ivanab98 #violenceisnottheanswer #bodibilder #fakebodyy #womenoftiktok #violenceagainstwomenact #fakeviolence #stopnasiljunadzenama #stopviolence ♬ Suspense, horror, piano and music box – takaya
Na snimku iz lokala se vidi kako je muškarac najpre nasilno grli, dok ona pokušava da otkuca račun i opire se, a zatim se sklanja od njega. Nakon toga, ona odlazi u šank, a zatim i on za njom. Devojka je priložila i fotografiju povrede na ruci, koju je zadobila nakon što ju je muškarac povukao.
Zbog pomenutog slučaja, prema tvrdnjama devojke sa snimka, intervenisala je i policija, koja je muškarca nakon uzimanja izjave pustila da ode.
Prema nezvaničnim saznanjima koje je podelila žrtva na svom Tiktok profilu, nasilnika je već prijavljivala zbog čega mu je čak i izrečena mera zabrane prilaska. Devojka tvrdi i da je on zaštićen jer ima veze svuda.
Sa druge strane, o celom slučaju oglasila se i sestra žrtve, koja je apelovala na građane da im pomognu jer više ne znaju šta da učine. Ona ističe da maltretiranje njene sestre traje duže, te da joj nasilnik preti i zlostavlja je.
„Ima zabranu prilaska koja očigledno ne važi, dolazio je na posao kada je sama u smeni, uznemirava je i šalje preteće poruke, verbalno i fizički zlostavlja, a hvali se poznanstvima koje ga drže van zatvora i zato mu ne može niko ništa. Kome još mogu da se obratim za pomoć?“, napisala je sestra.
Kad institucije ne rade svoj posao, jedino mi preostaje da upozorim javnost jer se plašim za sestrin život. Njen bivši dečko je maltretira, uhodi i preti. Iako je bio prijavljen 4 puta, nisu ga priveli do subote kad je saslušan u stanici i nakon toga pušten. 1/2 @HelsinskiOdbor pic.twitter.com/dZSYf5yE2v
— Mini.Nymph (@Mini_Nymph) June 26, 2023

Vršnjačko nasilje u beogradskoj školi, pratila devojčicu i namerno je gurnula niz stepenice (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.