Izvor: Blic, 31.Mar.2023, 07:46

"ČIM JOJ PRIĐE MUŠKO ONA POČNE DA PLAČE I DA SE BRANI" Devojčica koju je otac držao zatočenu biće duže vreme u bolnici: "Imuni sistem joj je jako loš, ima samo 10 kilograma"

Devojčica (8) koju je otac Uroš Pašajlić godinama držao zatočenu u štrokavom stanu i kadi na Zvezdari još uvek je u bolnici i pitanje je kada će izaći, jer se nalazi u jako teškom stanju, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČIM JOJ PRIĐE MUŠKO ONA POČNE DA PLAČE I DA SE BRANI: Detalji o stanju devojčice koju je otac držao kao roba LEDE KRV U ŽILAMA - Ima osam godina, a samo deset kilograma!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2023

Najteže posledice koje će imati biće psihološke...Devojčica (8) koju je otac Uroš Pašajlić godinama držao zatočenu u štrokavom stanu i kadi na Zvezdari još uvek je u bolnici i pitanje je kada će izaći, jer se nalazi u jako teškom stanju, saznaje se...Prema prvim informacijama, devojčica...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.