Izvor: Blic, 05.Avg.2021, 13:53

"ĆERKI SE VRAĆAJU STRAŠNE SLIKE" Potresna ispovest majke žrtve Malčanskog berberina posle izricanja presude: "Doživotni zatvor je jedina kazna za njega, kada bi izašao, opet bi napao!"

Apelacioni sud u Nišu potvrdio je presudu Višeg suda u Nišu kojom je Ninoslav Jovanović (47) iz Malče, poznatiji kao „Malčanski berberin“ osuđen na kaznu doživotnog zatvora zbog otmice i silovanja dvanaestogodišnje devojčice iz Suvog Dola kod Niša, saznaje „Blic“. Ovo je prva presuda za doživotnu robiju od usvajanja izmena Krivičnog zakonika u maju 2019. godine po kojima robija preti svim silovateljima i ubicama dece!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVI PRLJAVI TRIKOVI SERIJSKOG SILOVATELJA Malčanski berberin na sve načine pokušava da izbegne doživotnu robiju

Izvor: Blic, 06.Avg.2021, 12:17

Nakon što mu je Apelacionis sud u Nišu potvrdio kaznu doživotnog zatvora zbog otmice i silovanja dvanaestogodišnje devojčice iz Suvog Dola, Ninoslav Jovanović (47) iz Malče, poznatiji kao "Malčanski berberin" podneo je Vrhovnom kasacionom sudu zahtev za zaštitu zakonitosti, vanredni pravni lek...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.