Izvor: Blic, 06.Avg.2021, 12:17

SVI PRLJAVI TRIKOVI SERIJSKOG SILOVATELJA Malčanski berberin na sve načine pokušava da izbegne doživotnu robiju

Nakon što mu je Apelacionis sud u Nišu potvrdio kaznu doživotnog zatvora zbog otmice i silovanja dvanaestogodišnje devojčice iz Suvog Dola, Ninoslav Jovanović (47) iz Malče, poznatiji kao "Malčanski berberin" podneo je Vrhovnom kasacionom sudu zahtev za zaštitu zakonitosti, vanredni pravni lek kojim traži otklanjanje nepravilnosti u presudi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MALČANSKI BERBERIN ODBIJA DA PRIHVATI DOŽIVOTNU ROBIJU: Serijski silovatelj se žalio sudu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2021

Zahtev za zaštitu zakonitosti služi za otklanjanje nezakonitosti u sudskim odlukama koje se redovnim pravnim lekovima ne mogu otkloniti..Kako se vidi na portalu Višeg suda u Nišu, Jovanović je 2. avgusta podneo zahtev za zaštitu zakonitosti protiv pravosnažne sudske odluke o kojem će odlučivati...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.