Izvor: Blic, 03.Maj.2023, 12:22

"CELA HITNA PLAČE, TRESEMO SE" Prvo pucao na dve dežurne devojčice, jednoj DIREKTNO U GLAVU: Poznato stanje ranjene dece i NASTAVNICE

U OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, jutros je došlo do pucnjave u kojoj je učenik sedmog razreda ubio osmoro dece i čuvara, a ranio šestoro dece i jednog nastavnika te škole. Oni su trenutno zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj. Maloletnik K. K. (13) koji je izvršio ovaj zločin, učenik je ove škole i on je pronađen i uhapšen u dvorištu škole.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"PRAVIM SE DA JE SVE NORMALNO, A ŽELUDAC MI IGRA" Ispovest oca čije dete je bilo u školi na Vračaru kada je počela pucnjava: Učiteljica je za mene HEROJ!

Izvor: Blic, 03.Maj.2023

Tragedija je danas zadesila OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je učenik (13) ubio hicima iz pištolja osmoro dece, čuvara i ranio šestoro ljudi. U ovakvoj situaciji kada su deca, ali i odrasli pančili tokom i nakon krvavog pohoda K.K. (13), jedna učiteljica je bila dovoljno prisebna da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.