Izvor: Blic, 02.Mar.2021, 18:13

"Buknulo je posle Sretenja": U Nišu situacija vrlo ozbiljna, najviše pacijenata od početka epidemije

U Kliničkom centru u Nišu na bolničkom lečenju se nalazi oko 200 pacijenata među kojima je čak 70 odsto iz Niša, što je situacija koja nije zabeležena od početka epidemije budući da ova zdravstvena ustanova prima pacijente sa čitavog juga Srbije. On kaže da je KC Niš juče imao 31 novi prijem pacijenata a da ih je još 17 bilo u Kruševcu, koji je takođe u sistemu KC Niš.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SVE JE KRENULO POSLE SRETENJA: Niš beleži najveći broj zaraženih od početka epidemije, situacija je ALARMANTNA

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2021

U tri niške kovid ambulante broj osoba koji se javljaju lekarima na preglede raste od 22.februara a juče ih je bilo čak 1.666...U Kliničkom centru u Nišu na bolničkom lečenju se nalazi oko 200 pacijenata među kojima je čak 70 odsto iz Niša, što je situacija koja nije zabeležena od početka...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.