Izvor: Blic, 18.Maj.2022, 12:12

Brnabić: Regionalna saradnja prvi prioritet zemalja Zapadnog Balkana

Premijerka Srbije Ana Brnabić poručila je danas na premijerskom panelu na samitu "Makedonija 2025" u Skoplju da prvi priortet u ovim teškim vremenima treba da budu mir i stabilnost i regionalna saradnja, kao i da jedino saradnjom zemlje Zapadnog Balkana mogu sebi da otvore prostor za dodatni rast i prosperitet u ovim teškim vremenima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ANA BRNABIĆ U SKOPLJU: Zemlje Zapadnog Balkana jedino saradnjom mogu sebi da otvore prostor za dodatni rast i propseritet

Izvor: Kurir, 18.Maj.2022

Premijerka Srbije istakla je da je drugi prioritet ulaganje u obrazovanje, nauku, istraživanje i razvoj, a treći dalji razvoj digitalizacije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.